Reactie van onze gasten Welkom bij bed anbd breakfast fam. Woldring

Bijzonderheden

* * * * * *

Voor de pagina links Groningen en provincie klik hieronder

 

 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Hieronder een aantal reacties van onze gasten:

We hebben genoten van het gezellige appartement, de smaakvolle inrichting met oog voor detail, de heerlijke nachtrust op het platteland, maar toch dichtbij Groningen, onze fietstochtjes en het overheerlijke verwenontbijt.

Wat een heerlijk adres. We zullen het aan iedereen die het horen wil doorvertellen.

Het was heel plezierig om bij jullie te logeren. We voelen ons erg door jullie verwend. In jaren niet zo’n lekker paasontbijt gegeten! We komen vast nog een keer terug.

Wat hebben we met alles geboft dit weekend. Een prachtige blauwe lucht. Heerlijk gefietst, heerlijk gegeten en genoten van de rust van het Groninger land. Dit alles omlijst door een perfect verblijf in jullie appartement, bijna als in een sprookje door de vrolijke kleuren van de verse bloemen.

Noordelijke gastvrijheid in optima forma. Dank voor de zorgzame aandacht, ook voor een gast alleen. Het ontbijt was super. Ik heb er de hele dag op kunnen teren. Met stip genoteerd!

Wat een fantastisch plekje hebben jullie gecreëerd voor jullie gasten. Zo smaakvol, zoveel gevoel voor kleur en schoonheid. En als klap op de vuurpijl zo’n verrukkelijk ontbijt, met zoveel liefde en aandacht klaargemaakt.

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst. Erg idyllisch en sfeervol.

Wat waren wij toe aan een weekendje Groningen! Wat een ruimte en rust. We hebben genoten van jullie warme ontvangst. Het was ook heerlijk in het sfeervolle appartement. We hebben met volle teugen genoten en komen met heel veel plezier volgende week terug.

Een heerlijk adres om even je zinnen te verzetten. Wat een onthaal en wat een sfeer.

Een doorkijkje in een onbetreden wereld. Ellerhuizen aan het Boterdiep. Een eeuwenoude pleisterplaats, waar we warm werden ontvangen. Een deel van het heelal waar de wereld nog stilte, aandacht kent. Een oude boerderij waar de deuren toegang geven tot geluiden uit een ver verleden. Waar lief en stout dooreen. De geur van warm gebakken brood.

We hebben veel gereisd, maar de sfeer hier is zo bijzonder en uniek en het ontbijt kon niet beter. Alles zo overdadig en heel verzorgd.

Onze romantische gevoelens kwamen hier naar boven. Een topper.

Een prachtige authentieke plek ingericht met veel gevoel. Bij aankomst viel er een warme deken van gastvrij onthaal, aandacht en rust over ons heen. Wij voelen ons hier zeer thuis.

Bij toeval aan dit adresje gekomen, maar wat een heerlijk toeval. Lieflijk appartementje met prachtige badkamer midden in het groen. Geslapen als een roos en dan het ontbijt!! Super!

Onze kennismaking met deze bijzondere logies & ontbijtplek geeft ons een gevoel even ontsnapt te zijn uit onze dagelijkse beslommeringen. Het is zo feestelijk alsof we op huwelijksreis zijn. Hartelijk dank voor zoveel plezier en schoonheid.

We stayed at bed and breakfast Woldring, an 1800s thatched roof farmhouse just outside Groningen, where we enjoyed not only unique surroundings and furnishings, but one of the finest breakfast “spreads” of the entire trip.(Daily Tribune).

What a wonderful experience! The farm home and grounds are beautiful. Breakfast was delicious and hosts are charming.

We enjoyed the breakfast. What a beautiful sunrise from the dining café.

You have done a beautiful job with this place. The appartment is very “gezellig” and the breakfast is out of this world. We took many pictures here and they will become an important part of our travel albums.

Merci, merci beaucoup pour votre accueil. Moi, le petit francais racontera la beauté et la qualité des gens de votre pays. Merci encore.

Terug naar boven